MELD JE AAN VOOR ONZE LEERZAME THEATERWORKSHOPS!

Borrelnootjez is méér dan alleen leuke sketches. Wij bieden daarnaast namelijk unieke theaterworkshops aan voor scholieren, zodat wij onze ervaring in de comedy ook kunnen overbrengen op anderen. Onze workshoptrajecten zijn op maat gemaakt en zodoende houden wij rekening met de specifieke wensen en doelen van iedere groep en/of individu.

Inmiddels hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in theaters en voor de klas en het geven van workshops is iets dat wij graag doen, omdat we het tof vinden om te zien hoe leergierige en creatieve mensen bezig kunnen zijn met ons vak. Daarnaast kunnen wij door deze ervaring zeggen dat wij onderhand exact weten hoe wij leerlingen kunnen motiveren en activeren.

VERGROOT JOUW ZELFVERTROUWEN DOOR DE LEUKE LESSEN

Onze docenten, Hamza en Khalid, begeleiden de leerlingen tijdens de workshops en geven hen de kans om hun creativiteit te ontplooien en hun zelfvertrouwen te vergroten. De workshops zijn dan ook gericht op het ontwikkelen van acteer- en presentatievaardigheden, zodat de leerlingen zich beter kunnen uitdrukken en hun boodschap duidelijker kunnen overbrengen. De workshops van Borrelnootjez zijn dus niet alleen leuk, maar ook nog eens erg nuttig en leerzaam!

Maar wat willen wij nu precies overbrengen op de leerlingen tijdens onze workshops? Als eerste willen wij natuurlijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft en dat de leerlingen na afloop terug kunnen kijken op een geslaagde workshop. Daarnaast is het doel dat zij spel als een ontspanning gaan ontdekken en dit serieus gaan of blijven hanteren. De scholieren wordt geleerd om hun waarnemingsvermogen en hun bewegingsvrijheid te vergroten en daarnaast werken we ook aan het verbeteren van de spreekvaardigheid van de leerlingen. Bovendien hebben de workshops als doel om de fantasie, het voorstellings- en expressievermogen van de scholieren te vergroten.

WAT KAN JE NOG MEER VERWACHTEN VAN DE WORKSHOP?

Door de leerdoelen die wij hierboven al even noemden, hopen wij dat de jongeren zich meer bewust worden van hun communicatiemiddelen en deze bovendien genuanceerder gaan toepassen. Hieronder sommen we op wat de jongeren leren om met een bepaald onderwerp te gaan doen:

  • Verkennen vanuit eigen vragen
  • Onderzoeken vanuit eigen ervaringen
  • Plaatsen in een groter verband
  • Hanteren naar een verworven inzicht
  • Vormgeven voor anderen

 

Daarnaast hopen we de kinderen onder anderen te leren om open te staan voor anderen, hun zelfvertrouwen te vergroten, meer inzicht te krijgen in hun eigenaardigheden en om beter samen te werken. Dit alles gieten we in een leuk jasje, zodat onze workshops voor de leerlingen dus niet enkel leerzaam, maar ook leuk zijn. Precies zoals je van ons als comedians kunt verwachten!

GESCHIKT VOOR BASISSCHOOL TOT MBO

Doordat wij maatwerk bieden en rekening houden met de wensen en behoeften van iedere groep, zijn de aangeboden trajecten geschikt voor diverse groepen. Het niveau en de grootte van de groep maakt dus niet uit. Van basisschool tot middelbare school tot MBO: iedereen is welkom bij onze creatieve en leerzame workshops, zodat wij onze ervaring op iedereen kunnen overbrengen. De workshops kunnen worden aangepast aan ieder curriculum of thema. Dit alles wordt van tevoren dan ook zorgvuldig besproken, zodat we zeker weten dat iedere workshop – voor wie dan ook – een succes wordt en de leerlingen de workshops met een lach op het gezicht verlaten.

INTERESSE IN ONZE WORKSHOPS? NEEM GERUST CONTACT OP!

Hebben onze workshops jouw interesse gewekt en wil je jouw creatieve brein ook eens laten schudden? Tof! Je kunt gerust eens contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een goede bak koffie. Bent u geïnteresseerd in onze workshops, neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag onder het genot van een goede bak koffie de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken door te bellen naar …0653663108. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook: stuur een mailtje naar info@borrelnootjez.nl en we nemen snel contact met je op!